Upozornění

Postavy použité v povídkách jsou majetkem jejich původních autorů.
Povídky zde nejsou za účelem zisku.
Pokud se ti nelíbí sex dvou mužů, odejdi!
Za reklamy vložené do komentářů blokuji IP adresu a samozřejme je mažu!

neděle 10. dubna 2016

Přiveď ho - Epilog



Harry Potter
Dragon Leabhar, východní sektor, Severní Irsko



19. dubna, Glamorgan

Ahoj, kamaráde!

tak jak to jde v rezervaci? Charlie to tutlal dokonce i před námi všemi, aby ti někdo náhodou něco nepráskl. Že mi schováš jednu šupinu irského zrcadlošupinatce na památku?

Dokončujeme s Hermionou takovou lehkou přestavbu zahrady u našeho domku. Řeknu ti, je to celkem paráda, bydlet ve vlastním. Navíc jsem si jistý, že se Mioně narodí kluk, takže jsem udělal zahradu tak, aby se tam dalo pohodlně létat na koštěti. Měli jsme trochu přiostřenou debatu o svatbě. Miona už se krásně kulatí, nevím, proč jí to vadí. Prostě odmítá být ve svatebních fotkách s bříškem, takže jsme se nakonec dohodli, že počkáme, až se malé narodí a vezmeme se, až začne chodit a půjde nám za družičku - Hermiona je totiž přesvědčená, že to bude holka. Ale koneckonců - i s holkou by se dál hrát famfrpál, no ne? Jen rodičům se to obecně moc nelíbí. Všichni už jsou na tu svatbu hrozně natěšení - vážně, přijde mi, že víc než já nebo Hermiona.

Nechávají ti volné víkendy, nebo máš práci i v sobotu a neděli? Chtěli bychom tě pozvat k nám a ukázat ti to naše hnízdečko. Má takové pěkné jméno - Cei Bryn. Hermiona na Walesu úplně ujíždí.

P.S. Zpáteční adresa je zevnitř na obálce.

P.P.S.: Hermiona vzkazuje, aby ses nenechal odrbávat, co se týče práce. Že prý ti volno alespoň jednou za týden dát musí:-D

Napiš brzo!
Ron
***


Ronald Weasley
Cei Bryn, Glamorgan



21. dubna, Severní Irsko

Ahoj, Rone,

v rezervaci je to pěkný adrenalin (co je to adrenalin se kdyžtak zeptej Hermiony). Jsem Charliemu vážně vděčný za tuhle práci. Zatím to vypadá tak, že vstávám brzo ráno a končím pozdě odpoledne a to už jdu leda do sprchy a spát. S volnem je to tady trochu zvláštně. Střídáme se po dvanáctihodinových směnách, v pátek a sobotu po šestihodinových a neděle je volná vždycky pro jednu polovinu zaměstnanců jednou za dva týdny. Mě to vychází tak, že v sobotu končím ve 12 a volnou neděli mám až příště.

Pořád si nějak neuvědomuju, že jsme všichni starší o pět let. Je to zvláštní, vidět tě psát o svatbě a dětech. Až Herm uvidím v bílé, třeba mi to dojde. Představa vašeho dítěte jako družičky je zajímavá. V tomhle se nevyznám ani v mudlovských ani v kouzelnických zvycích, takže mi to přijde jako pěkný nápad.

Šupinu pořídím, stačilo pár dní a mám už tři. Vyřiď ode mě pozdrav Hermioně.

Mějte se pěkně,
Harry
***

Harry Potter
Dragon Leabhar, východní sektor, Severní Irsko





21. dubna, Loch Ma-ruibhe

Harry,

jak se daří v nové práci? Jaké je bydlení? Kolegové? Jídlo? Všechno? S Remusem jsme se shodli, že stačilo pár dní, aby se nám začalo opravdu stýskat. Je nezvyklé myslet na to, že jsi pryč a zařizuješ si vlastní život. Což je samozřejmě dobře, ale kdykoliv budeš mít čas, tak si vzpomeň, že vilku u Loch Ma-ruibhe budeš moct navždycky nazývat svým domovem.

U nás je to pořád ta samá rutina. Remus je blízko prosazení pokračovacích kurzů na OVCE u přeměňování, kouzelnických formulí a péčí o kouzelnické tvory.

Opatruj se a dej o sobě brzy vědět.


Sirius

***

Sirius a Remus Black-Lupinovi
Loch Ma-ruibhe, Highland



23.dubna, Severní Irsko


Ahoj, Siriusi, ahoj, Remusi,

mám v sobotu odpoledne, tak se stavím a o všem vám povykládám.

S pozdravem,
Harry

***

Harry Potter
Dragon Leabhar, východní sektor, Severní Irsko





23. dubna, Glamorgan


Ahoj,


tak co bys řekl tomu, poobědvat v tu volnou neděli u nás? Netuším, kde se Hermiona naučila tak dobře vařit, ale fakt jí to jde. I když teď uvažuje o najmutí domácího skřítka, aby jí pomáhal.


Už se těším, až přijedeš,
Ron

***

Ronald Weasley
Cei Bryn, Glamorgan





25. dubna, Severní Irsko


Ahoj,


rád za vámi dorazím, jen mi prozraď, jak se k vám dostanu. Přemisťovací zkoušky nemám a asi nějakou dobu nebudu mít čas si je dodělat.

Pořád chce Hermiona skřítkům platit?

Mějte se pěkně,
Harry

***


Harry Potter
Dragon Leabhar, východní sektor, Severní Irsko

29. dubna, Glamorgan

Ahoj,

vidíš, na to jsem nemyslel. Hermiona ti vyrobila permanentní přenášedlo. Sice registrace na ministerstvu ještě pár dní potrvá, ale stejně už ti ho posílám. Heslo je Cei Bryn (čte se to tak, jak se to píše). Budeme tě čekat v neděli dopoledne.


Hermiona to zkoušela, ale žádný skřítek se na inzerát nepřihlásil. Takže bojuje se svým svědomím, jestli si ho pořídí tradičně.

Těšíme se na tebe,
Ron

***


Severus Snape
Bradavická škola čar a kouzel



29. dubna, Severní Irsko

Severusi,

nedalo mi to, abych ti nenapsal. Teda - měl jsem to v plánu už dřív, ale musel jsem se rychle naučit tolik věcí, že jsem jen pracoval a pracoval a v chvilkách mezitím spal. Rezervace je vážně úžasná! Draky si pamatuju jen jako potvory, co mě chtěly na turnaji tří kouzelníků sežrat, ale jsou to opravdu elegantní a obdivuhodní tvorové. Charlie tvrdí, že když pustí šupinu, tak pro nálezce to znamená štěstí. V tom případě budu mít štěstí až do smrti fůru, protože už teď mám šupin plnou krabičku. Jsou tu dvě rasy draků - irští zrcadlošupinatci a velšští zelení. Na "marodce", kde teď pracuju je i arabský horkokrevník a čínský ohniváč, které sem převezli kvůli léčení. Je opravdu adrenalin, léčit draky. Myslím, že by mě to mohlo bavit. Aby se kouzla a lektvary vůbec dostaly do dračího oběhu, je potřeba je včarovat buď do tlamy, oka, pod ocas nebo do otevřené rány, pokud ji mají. V podstatě se na jakýkoliv zákrok drak musí uspat, až na jednu výjimku. Jedna dračice se tu nechá ošetřit, když je vzhůru. Prý je to velká rarita.

Jak se máš ty? Sotva jsem otevřel učebnici lektvarů, pocítil jsem ohromnou lítost nad studenty. Už aby byla Hermiona na mateřské dovolené, protože ta učebnice je snad napsaná čínsky. Vážně - když už konečně pochopím, co se po mně chce, dojde mi, že se to dá napsat dvakrát jednodušeji a výsledek bude týž. I když to neplatí jen o lektvarech. Přeměňování je to samé.

P.S.: Zpáteční adresa je: Dragon Leabhar, východní sektor, Severní Irsko

S láskou,
Harry

***

Harry Potter
Dragon Leabhar, východní sektor, Severní Irsko



30. dubna, Bradavická škola čar a kouzel

Harry,

kterého nebelvíra by představa celodenního vážného ohrožení života či zdraví neuchvátila? Až ti nějaký drak vyrazí mozek z hlavy, při zkouškách u mne nečekej nějaké úlevy. Tvoje učebnice lektvarů je naprosto v pořádku, jinak bych podle ní neučil. Jednodušší postupy mi nejsou známy. Přesto pokud se budeš nudit, můžeš si do učebnice napsat poznámky. Opravdu by mě zajímalo, jak svůj studijní text vylepšíš.


Mám se tak, jak se může učitel mít s blížícími se zkouškami. Na přelomu dubna a května začne zázračné růst počet strhávaných bodů a udělených školních trestů. Občas tak učitel trestá leda sám sebe.

Opatruj se,
Severus

***


Hermiona Grangerová
Cei Bryn, Glamorgan

2. května, Severní Irsko


Ahoj, Hermiono,

jak se máš? Povedlo se ti už nějakému skřítkovi vnutit pravidelný plat a dovolenou?

Jen tě škádlím. Ve skutečnosti píšu z trošku jiného důvodu. A moc tě prosím, nikomu o tom neříkej. Potřebuju se ti svěřit s pár věcmi, o kterých si nemám vůbec s kým popovídat. Omlouvám se za tuhle svou sobeckost, vím, že máš určitě plno vlastních starostí. Jenže neznám spolehlivější a důvěryhodnější osobu, než jsi ty.


Abych se vlastně dostal k jádru pudla: Začínám mít noční můry. Když se z nich vzbudím, je to pravidelně uprostřed noci a já jsem strašně vyděšený, že jsem zpátky v Temném sídle. Nedokážu ti popsat ty minuty děsu, než si uvědomím, co se všechno stalo. Jinak mi to tu ohromně pomáhá. Přes den nemám vůbec čas myslet na minulost a s pár lidmi z rezervace jsem se spřátelil. Nemáš pro mě nějakou radu kromě lektvarů na spaní? Cítím se čím dál tím víc unavenější.

Druhá věc jsou právě ti kolegové. Popravdě ti přiznám, že nejspíš nevím, jak se začíná normální vztah. Myslím, že ani se Severusem jsme nijak extra normálně nezačali. Pokud se tomu mezi námi dá říkat vztah. Jen poznám sexuální narážky, když je slyším (občas mám pocit, že někteří lidé v rezervaci ani jinak mluvit neumí). Nevím, jak se vyrovnat s tím, že se v mě tu v podstatě snaží sbalit hned tři muži. Popravdě mě to dost vyvádí z míry. A věřila bys, že když jsem se loučil se Severusem, ten mi řekl, že kdybych si tu chtěl někoho na sex najít, nebude proti? Dokonce mě k tomu povzbuzoval. Nechápu, proč je tak zarytě přesvědčený, že sotva vyjdu ze dveří, bude mi ukradený.

Promiň, že na tebe liju svoje problémy. Kdybys pro mě měla nějakou radu, byl bych ti opravdu vděčný.

Opatruj se,
Harry

***


Harry Potter
Dragon Leabhar, východní sektor, Severní Irsko

4. května, Cei Bryn


Harry Jamesi Pottere,

jak tě může vůbec napadnout, že bych si tě nechtěla vyslechnout? Od toho jsou přece kamarádi, takže se mi příště neopovažuj omlouvat. Mám o tebe starost, Harry. Víš, není standardní, abys po všem čím jsi prošel, prostě jen tak vstal a šel do práce. I oběti menších hrůz tráví týdny v terapeutických centrech, aby se se vším vyrovnaly. Já vím, že jsi silný, ale kdybys měl pocit, že ti to přerůstá přes hlavu, tak neváhej a dej mi vědět. Znám skvělé terapeuty. Nevím, jestli jste spolu o tom se Severusem mluvili, ale předpokládám, že ne. Když léčil tvou mysl, několik vzpomínek zrekonstruoval zvláštní metodou. Prý je podobná skleněné kouli. Myslím, že víš, co to znamená. Abych pravdu řekla, byla jsem částečně proti tomu. Myslím, že zahladit ostré hrany vzpomínek člověku nepomůže se přes ně přenést. Ale Severus nikdy nikomu neřekl, co viděl. Ani jediné slovíčko, takže nevím, co konkrétně takhle upravil.

K těm nočním můrám - měl jsi je už doma? Nebo začaly až poté, co jsi šel do rezervace? Je to důležité kvůli spouštěcím faktorům. Osobně si myslím, že dva problémy, které jsi zmínil spolu souvisí. Nezačaly ty noční můry zhruba ve stejnou dobu, kdy sis uvědomil, že jsi předmětem zájmu některých kolegů? Jinak by mohla působit i změna prostředí. Doporučím ti jednoduchou věc. Vezmi si nějakou věc, ke které máš silný pozitivní citový vztah. Před spaním se na ni chvíli dívej a vybavuj si, proč k ní tak pozitivní vztah máš. Pak si ji postav na místo, které uvidíš vždycky, když se vzbudíš. Až se probereš z noční můry, pomůže ti ta věc jako kotva, aby sis uvědomil, že jsi v bezpečí. Víc mě v tuto chvíli nenapadá, pokud se chceš vyhnout lektvarům.

Chápu, co ti Severus řekl. Teď to neber jako kritiku nebo něco podobného, ale s těmi vztahy s tebou souhlasím. Měl by sis prožít nějaký normální vztah se vším, co k tomu patří. Severus se nejspíš obává, že to, co tě k němu poutá, není láska, ale psychická závislost, která vznikla před pěti lety. Rozhodně tě nechci do ničeho nutit. Jen se bojím, že by sis třeba za dva roky mohl uvědomit, že Severuse vůbec nechceš a pak by to zbytečně ranilo vás oba. Na druhou stranu myslím, že alespoň částečně chápu, co bys kvůli tomu v sobě musel překonat.Nejdůležitější je si uvědomit, že jsi dospělý, svobodný kouzelník, který má naprostou kontrolu nad tím, jestli s někým naváže vztah (i sexuální), nebo ne. Můžeš si svobodně vybrat a tu volbu už ti nikdo nevezme, protože to nedovolíš.

Kdybys měl pocit, že je toho na tebe moc, určitě mi o tom dej vědět, ano?

S láskou,
Hermiona
***


Hermiona Grangerová
Cei Bryn, Glamorgan


10. května, Severní Irsko

Hermiono,

přemýšlel jsem nad tím, co jsi mi radila. Je možné, že ty noční můry mají spojitost s narážkami kolegů. Na druhou stranu jsi mi připomněla, že už ani v nejmenším nejsem jen nějaká obět. Asi jsem potřeboval, aby mi to někdo ještě jednou zopakoval. Skleněné koule znám. Severus to na mě nepoužil jako první, takže vím, jak pracují, a jsem za ně opravdu vděčný. Možná právě díky tomu jsem schopný každý den vstát, usmát se na rozbřesk slunce a jít do práce. Nestojím o ty vzpomínky. Stačí mi vědomí, že jsem i já přispěl k Voldemortově smrti a vaší ochraně. Kolikrát si s údivem uvědomím, že jsem naživu! Tak moc jsem se soustředil na to, že ten den souboje nutně zemřu, že ještě teď nemůžu uvěřit opaku. Chci normální život - práci, partnera, pohodu a trochu toho štěstí, možná někdy adoptovat nějaké dítě. Nechci, aby mi to všechno vzaly vzpomínky na nějakého psychopata. Takže myslím, že zatím to zvládám:-)

Já taky chápu, proč mi Severus řekl, co mi řekl. Snaží se mě chránit a dávat dohromady, protože už to dělá tak dlouho, že to ani jinak neumí. Snažil jsem se přijít na to, co mě k němu tak táhne. Víš, fyzicky se mi celkem líbil někdy od třeťáku. Jen jsem nesnášel jeho charakter. Pak jsem první školní den potkal úplně jiného muže. Co na tom, že tehdy měl sto chutí mě zabít. Třásl se hněvem, který vyprovokovala starost o Brumbálovo zdraví. Mohl mi opravdu ublížit, protože jsem mu k tomu dal příležitost, ale neudělal to. Tehdy jsem viděl někoho, kdo ukazuje světu jed a sžíravý sarkasmus, aby svět nezjistil, že Severus Snape se hluboce stará o všechny, které si pustí pod tu svou skořápku. Okolnosti zapříčinily, že jsem se pod ni dostal taky. To, co jsem tam našel, mě úplně ohromilo a já už to nechci pustit. Jsem mu neskutečně vděčný za všechno, co pro mě udělal, ale vím, že je v tom daleko víc. Voldemort mi přinesl jedinou dobrou věc - poznal jsem, kdo doopravdy Severus je a vím, že toho člověka miluji.

Děkuji za rady, Hermiono. Pomohlo to. teď už se jen těším, až mi s Ronem oplatíte návštěvu.

Měj se krásně,
Harry

***


Severus Snape
Bradavická škola čar a kouzel

14. května, Severní Irsko

Severusi,

to opatrování se nějak nevyšlo. Ty ošetřovny mě nějak magicky přitahují. Není to teda nic vážného, píšu o tom z jiného důvodu, než že jsem se vyspal na ošetřovně. Servali se tu dva draci. Jeden měl tržnou ránu nad kloubem křídla. Uspali jsme ho a tentokrát bylo na mě, abych na něj vyšplhal a vkouzlil mu lektvar do rány. Nevím, jak to že se ten drak probral, ale pokusil se vzlétnout. Se mnou na zádech pochopitelně. Jedné, co jsem zvládl, bylo vykřiknout, ať spí. On vážně usnul. Přitom sebou pořádně praštil, ale nic si naštěstí neudělal, na rozdíl ode mě, protože mě shodil. Kolegové se teď dělí na dva tábory. Jedni mi říkají 'Štístko' a snaží se mě opít a druzí se mnou přestali mluvit a divně po mě koukají.Skoro mi to připomíná Bradavice za starých časů.


Chtěl jsem se dostat k tomuhle: jak se mám vědomě naučit bezhůlkovou magii? A prosím, nedoporučuj mi Molockého. Píše samé nesmysly. Chtěl bych umět tyhle věci ovládat. Když už je musím použít, aby to bylo alespoň nenápadně a nikdo si ničeho nevšiml. Vím, že už se mi to několikrát povedlo, ale když nejsem ve stresu a opravdu si to nepřeji, tak se mi to nedaří, ať dělám, co dělám.

P.S.: Na ošetřovně jsem se nudil, tak jsem přepsal pár návodů z učebnice. Schválně, co na to řekneš. Jsou to hlavně věci, které byly nejasně vysvětlené už v knize pro prváky. Alespoň mě to tak připadalo. Nevím, jestli ti, které vychovávali kouzelníci, rozumí magické teorii lépe. Mě to pomohlo hodně, když mi byla vysvětlena.


S láskou,
Harry

***

Harry Potter
Dragon Leabhar, východní sektor, Severní Irsko

16. května, Bradavická škola čar a kouzel

Harry,


zapomněl jsi, jak jsi uspal Popletala? Domnívám se, že tehdy byla tvá bezhůlková magie řízena tvou vůlí a ne okamžitou potřebou. V zásadě hůlka funguje jako to mudlovské zařízení - vysílač. Usměrňuje tvou mysl a dává vůli směr - i kouzlu. Možná sis někdy všiml, že Brumbál pro jednoduché úkony užíval jednoduchá gesta, aniž by potřeboval hůlku. Ta gesta fungují na stejném principu jako hůlka - usměrní tvou vůli. Lépe ti to neumím vysvětlit. Pokud shrnu autora, kterého jsi tak pohanil, tak ze začátku doporučuje trénovat verbální zaklínadla bez hůlky. Potom neverbální zaklínadla bez hůlky a nakonec nejtěžší disciplínu - čarování pomocí pouhé vůle. To je královská disciplína a sen každého kouzelníka.

Myslím, že pád z draka už ti z té hlavy ani nic vyrazit nemohl. Nemohu totiž uvěřit, že někdo, komu ještě zbyl nějaký rozum, dobrovolně vleze drakovi na záda.

P.S.: Tvůj přepis úvodu učebnice je vskutku infantilní, kupodivu jsi však nevyloučil zásadní informace. Až se budeš zase nudit na ošetřovně, můžeš "přeložit" zbytek. Vítám cokoliv, co zlepší tvé lektvarové schopnosti.

P.P.S.: Měla by ti brzy doletět sova s termíny zkoušek.


Opatruj se,
Severus

***

Harry Potter
Dragon Leabhar, východní sektor, Severní Irsko


26. května, Cei Bryn


Harry,

jak se ti daří? Nechtěla jsem to u tebe ná návštěvě rozebírat, když si nepřeješ, aby to Ron věděl. Vypadáš pobledle, pořád máš problémy se spánkem? Jíš pořádně? Když budeš cokoliv potřebovat, určitě dej vědět.

S láskou,
Hermiona

***


Hermiona Grangerová
Cei Bryn, Glamorgan


29. května, Severní Irsko

Hermiono,


nechci, aby sis o mě dělal takovou starost, opravdu. Noční můry se pomalu ztrácí. Jím opravdu poctivě s ostatními. Zdá se mi, že až moc, dost jsem nabral váhu. Jen jsem byl v den vaší návštěvy ještě dost rozzlobený a vykolejený z jednoho incidentu, který se stal večer předem. Jak jsem ti psal, co jsem si o sobě uvědomil, rozhodl jsem se, že když mi vadí sexuální obtěžování, dám to najevo. Zřejmě jsem zvolil příliš slušnou metodu. Nechci rozepisovat detaily. Jeden kolega se prostě opil a vyjel po mě dost neurvalým způsobem. Skončilo to rvačkou. Ještě nevím, jestli to nebude mít nějaký pracovní dopad, ale toho už se nebojím. Dokonce jsem ani nemusel použít kouzla a dokázal jsem se ubránit! Ani ti nemůžu popsat, jak je zrovna tenhle detail pro mě důležitý.

Děkuji za starost, Hermiono, ale jsem v pořádku, opravdu. Na zlomená žebra zabírají lektvary rychle:-P

S láskou,
Harry

***

Severus Snape
Bradavická škola čar a kouzel


30. května, Severní Irsko

Severusi,

jak jsi věděl, že zase skončím na ošetřovně? Ehm, možná hloupá otázka. Nemusíš mít o mě takovou starost, vážně. A v mé hlavě jsi byl, takže víš lépe než já, jak to tam vypadá. Sova dorazila dneska. Za dvaadvacet dní se uvidíme. Naštěstí mi to tu utíká rychle.


Přes prázdniny budu mít tři dny dovolené. Pokud bys neměl námitky, chtěl bych tě pozvat do rezervace. Mám pronajatý malý domek na hranicích rezervace. Je to spíš něco jako Hagridova hájenka, ale velmi útulné. Je tu krásná příroda a klid, když se zrovna nad tvým domem nepotkají dva dračí samci. Nebo samice, to je ještě horší. Naštěstí se to stává málo, protože naši draci jsou raději v horách. Opravdu bych byl rád, kdybys moje pozvání přijal.

P.S.: Posílám dalších pár stránek. Jsem rád, že jsi ten "překlad" nezadupal z fleku do země.


P.P.S.: Domnívám se, že jsem pochopil, co jsi se mi snažil o bezhůlkové magii vysvětlit. Na Popletala si popravdě téměř nevzpomínám. Z posledních okamžiků před soubojem se mi vybavují jen tváře Rona, Hermiony a to, když jsi odešel dveřmi Brumbálovy pracovny. Předpokládám, že Popletala jsem uspal stejně jako Rona a Hermionu. Možná proto mi tak rychle šlo bezhůlkové uspávací kouzlo. Budu trénovat.


S láskou,
Harry

***

Harry Potter
Dragon Leabhar, východní sektor, Severní Irsko


3. května, Cei Bryn

Harry,


když jsem četla první řádky, úplně ve mně zatrnulo! Jsem opravdu ráda, že sis všechno vyřešil, ale přála bych si, abys tím předně vůbec nemusel projít.

Brzy se u nás zase zastav!

S láskou,
Hermiona
***

Harry Potter
Dragon Leabhar, východní sektor, Severní Irsko

16. června, Bradavická škola čar a kouzel


Harry,

proč jsi skončil na ošetřovně tentokrát? Ne, nech mě hádat. Tentokrát jsi lezl drakovi rovnou do tlamy (jestli mám pravdu, neodvažuj se to přiznat!). Vyhlídka na dovolenou mezi velkými horami svalů, drápů, zubů a ohnivým dechem mě opravdu neskonale láká. Dám ti vědět, až budu znát svůj prázdninový rozvrh.

Není důvod "zadupávat do země" něco, co se zdá funkční. Když budeš mít vůli přepsat celou knihu, jsem nakloněn myšlence provést experiment. Jedna třída šestých ročníků dostane tvůj text, druhá text originální, zda se projeví rozdíly ve výsledcích.

Pokročil jsi se svým tréninkem nějak?

Opatruj se,
Severus

***

Severus Snape
Bradavická škola čar a kouzel

29. června, Severní Irsko


Severusi,

došly mi výsledky zkoušek! Teda, pro tebe to není překvapení, když jsi mi lektvary opravoval nejspíš sám, ale já jsem nemohl věřit vlastním očím! Neježil se ti hrůzou brk, když jsi nebelvírovi psal výbornou?

Vlastně jsme ani neměli čas spolu pořádně mluvit. Nečekal jsem, že to bude tak bleskové, ale v práci mi dali volno opravdu jen na těch pár hodin zkoušek. Už vím, že dovolenou dostanu hned první tři dny v sprnu. Opravdu bych byl rád, kdybychom se viděli. Věř mi, nezapomněl jsem, co jsi mi při loučení říkal. Popravdě jsem nad tím později i víc přemýšlel. Z té rovnice mi ale stejně vychází, že bych tě chtěl zase vidět co nejdřív. Doufám, že moje podpisy ti napovídají proč. Přeji příjemný konec školního roku.

P.S.: Učebnice je přeložená. Přikládám ji v balíčku. S tím experimentem jsem tě vzal za slovo! A co se týče tréninku bezhůlkové magie, jde to tak všelijak. Většinou spíš když nad tím nepřemýšlím než naopak. Bohužel si kolegové začínají všímat. Zatím netuším, jak se k tomu postavit.

S láskou,
Harry

***

Harry Potter
Dragon Leabhar, východní sektor, Severní Irsko


2. července, Bradavická škola čar a kouzel

Harry,

gratuluji ke zkouškám. Nečekal jsem, že bys je neudělal, ale přiznávám, že zlepšení oproti tvým starým školním výsledkům je téměř neuvěřitelné. Stejně jako to, že jsem letos o zkouškách ocenil stejnou známkou dokonce čtyři nebelvíry. Zřejmě senilním. Naštěstí je zase na dva měsíce od studentů klid. Chabá odměna za deset měsíců přicházení o nervy.

Tvůj text jsem přečetl a zdá se mi proveditelné jej odzkoušet. Ředitelka už mi udělila své laskavé svolení. Zároveň říkala, že objevila nějaký starý dopis určený pro tebe a že ti ho pošle. Vzpomněla si, když jsme o tobě mluvili.


Odlišnost vždy přitahuje pozornost. Bohužel nemám žádnou užitečnou radu, kterou bych ti napsal. Alespoň ne radu užitečnou pro Nebelvíra.

P.S.: Tvé pozvání přijímám.

Opatruj se,
Severus

***

Harry Potter
Dragon Leabhar, východní sektor, Severní Irsko

3. července, Bradavická škola čar a kouzel


Pane Pottere,


ředitel Brumbál pro vás v Bradavicích zanechal dopis. Přiznávám, že za ta léta se mi vytratil z paměti, proto Vám jej předávám s několikaměsíčním zpožděním. Gratuluji též k výsledkům zkoušek. Doufám, že budete takto dobře pokračovat i v dalším roce.

S pozdravem

Minerva McGonnagalová,
ředitelka Bradavické školy čar a kouzel


Pro Harryho Pottera od A.P.W.B. Brumbála

Harry,

ať už jsem teď kdekoliv, jsem opravdu šťastný, že čteš tento dopis, chlapče můj. Dlužím ti vysvětlení a svou hlubokou omluvu. Nechal jsem tě v přesvědčení, že jdeš na smrt pouze z toho důvodu, že mohlo nevyjít mnoho věcí a tvé smíření se svým osudem sehrálo nemalou roli. Pokud bys bojoval a odporoval, právě tehdy bys neodvratně zemřel, protože tvá síla byla v dobrovolné oběti. Kletba Anima Saegra má rozštěpit duši toho, na koho je mířena. Voldemort jí užíval k vytvoření viteálů, přestože sám víš, že ten poslední viteál stvořil neúmyslně. Chtěl si od tebe vzít vlastní kus své duše. Jenže sloučení duší bez lítostí nad svými činy je samo o sobě trýznivé a životu nebezpečné. Ty jsi udělal daleko víc. Nebránil ses a shromáždil jsi v sobě všechnu lásku, které jsi byl schopen. Za to ti patří můj obdiv, Harry. Prošel jsi hrůznými věcmi a přitom sis zachoval schopnost hluboce milovat. Měl jsem jen jedinou možnost, jak ti splatit vše, co jsi musel podstoupit. Nechci, abys cítil jakýkoliv stín smutku nebo viny nad mou smrtí. Bylo to vypočítaný počin, který ti měl zajistit nejvyšší možná stupeň ochrany a zároveň kouzlo, které podpořilo prožitek štěstí. Přiznávám se, že jsem si nemohl být naprosto jistý úspěchem, proto jsem doufal, že díky tomu kouzlu bych tě alespoň uchránil bolesti, které sis vytrpěl víc, než bych přál i svému nejhoršímu nepříteli.


Dřímá v tobě velká síla, Harry. Zezačátku se může zdát znepokojivá, ale ty si poradíš. Je potřeba ji přijmout se vším, co s ní souvisí a tehdy se na ni budeš moci vždy spolehnout.

Žij dlouho a šťastně, Harry. Na starého, pošetilého muže vzpomínej, prosím, se shovívavostí.

***


Hermiona Grangerová
Cei Bryn, Glamorgan

7. června, Severní Irsko


Hermiono,

jak se máš? Já teď zvláštně. McGonnagalová mi poslala dopis, který mi před smrtí nechal Brumbál. Vás od té události dělí roky, ale pro mě je to občas, jako by se to stalo před pár měsíci. On svou smrt naplánoval. Měl jsem to podezření, ale po tom, co jsem si přečetl, to byl šok.Proč jsem tak důležitý, že už druhý člověk zemřel, aby mi poskytl ochranu? Nemusíš mi odpovídat. Myslím, že se na to ani smysluplně odpovědět nedá. Musím hledět do budoucnosti. Teď už není žádný Voldemort.

Abys nemyslela, že ti píšu, jen abych si ulevil, tak nepíšu:-) Chci se s tebou podělit i o radost. Severus se mnou stráví dovolenou. U Merlina, doufám, že všechno vyjde. Za tři dny bychom neměli stihnout se pohádat, ani nic podobného.

A zkoušky jsem udělal skoro na samé výborné!


Opatruj se,
Harry

***


Harry Potter
Dragon Leabhar, východní sektor, Severní Irsko


12. července, Cei Bryn


Harry,

ani nevím, co ti napsat na tu zprávu o Brumbálovi. Všichni jsme to tušili, protože jsme nevěřili, že by udělal takovou banální chybu, aniž by měla zakrýt něco důležitějšího. A ty jsi přece byl nejdůležitější, Harry! Kdybychom mohli, všichni bychom udělali to samé, protože tě milujeme. Vždyť si vzpomeň, že kvůli tobě se denně po pět let vídali Severus a Sirius, aniž by jeden druhého prokleli! Už to by ti mělo něco napovědět:-P

Ke zkouškám opravdu gratuluji. Teď jsi ukončil šestý ročník, nebo je to jinak?

S láskou,
Hermiona

***

Hermiona Grangerová
Cei Bryn, Glamorgan

19. července, Severní Irsko

Hermiono,


moji roli přeháníš. Všechno se to seběhlo jen kvůli hloupým náhodám a chybám, které jsem dělal povětšinou já. Ale teď už je to stejně jedno.

Teď jsem opravdu ukončil šestý ročník. Popravdě jsem myslel, že se z toho učení asi zblázním, protože jsem musel dělat zkoušky z celého roku. Nechtěl jsem totiž zůstat o půl roku pozadu. Příští rok budu mít naštěstí zkoušky v pololetí a potom OVCE na závěr roku. Brr, už teď se děsím těch stohů učení.


Přijďte s Ronem v neděli na návštěvu, už jsem vás zase dlouho neviděl.

Opatruj se,
Harry

***


Severus Snape
Bradavická škola čar a kouzel

27. července, Severní Irsko

Severusi,


už se těším! Ta zátka od máslového ležáku je přenášedlo. Aktivuje se 1.9. přesně v 9:00 hodin. Přenese tě do centrální budovy Správy rezervace. Budu tam na tebe čekat.

Já jsem se pořád snažil odlišný nebýt. Asi mi to není souzeno. Však uvidíš, až přijedeš.

S láskou,
Harry

***

Harry nervózně čekal na určeném místě už o půl hodiny dřív.

"Nazdar, Štístko, nechceš kafe?" nakoukl do haly Jimmy Rockson. Ospale si protíral oči a zíval na celé kolo. Den předem se pořádně protáhla jedna akce a Jimmy vypadal, že kávu opravdu potřebuje.

"Dám, díky," pousmál se na něj Harry. "Jsi jeden z posledních, kdo mi tak ještě řekne. Většina se přidává k tomu mlčícímu táboru," ušklíbl se, zatímco šel za blonďákem do kuchyňky.

"Neber si to tak. Prostě žárlej. Víš, co bych dal za to, moct kouzlit bez hůlky? Klidně tu hůlku. Ale když to nejde, tak se z toho nepodělám a radši tě budu litovat, protože jak bude muset někdo zase šplhat na draka, bude to na tebe," dobíral si ho kolega.

"No už se těším. Úplně zbožňuju ošetřovny," protočil oči mladík. Jim se souhlasně zakřenil.

"Slyšel jsem, že teď v srpnu se chystá výprava do St. Petěrburgské rezervace. Aspoň máš slušnou šanci podívat se do Ruska."

Harry přijal šálek vonící kávy. Skoro se zamračil, když ucítil, že mu v prstech chladne na teplotu, kterou může hned pít. Ovládl se, aby před Jimmym nedal nic najevo. Raději se napil.

"Do Ruska bych rád. Tady v rezervaci jsem vlastně nejdál, co jsem kdy byl," přiznal narovinu.

"Je úplně kouzelný, jak na sebe vždycky všechno práskneš bez okolků, Štístko. Koho vlastně čekáš?" Jimmy si sedl na židli a rozplácl se na stůl.

"To je tajný," uculil se Harry.

"No ták, stejně to za chvíli uvidím," přemlouval ho kolega ze sportu. Ochladil kouzlem kávu. Zvedl se jen tak, aby se zhluboka napil, než zase složil hlavu na stůl.

"Tak si počkej," nedal se Harry. V duchu ho napadlo, jestli Jimmy chodil do Bradavic a kdy to asi tak bylo.

"Co v Rusku?" přehodil téma.

"Zapůjčení pár draků na chov. Znáš to," zívl Jim. V hovoru o ruské rezervaci uběhlo zbývajících pár minut rychle. Za minutu devět se Harry vydal do haly. Jimmyho nechal v kuchyňce.

Srdce mu zachvělo, když se vzduch zavlnil a objevil se mistr lektvarů. Harry ho doslova hltal očima. Vypadal stejně, jako když se loučili. Samozřejmě, že při přenášení neupadl jako vždycky Harry. Asi na něj zíral moc dlouho, protože se mu na rtech objevil typický úsměšek.

"Výřečný jako vždy, pane Pottere," pronesl s pobavením. Harry cítil, jak se mu tvář roztahuje do širokého úsměvu.

"Vítejte v dračí rezervaci, jmenuji se Harry James a po příští tři dny budu vaším průvodcem," vysekl Severusovi laškovnou poklonu.

"Bral jsi dramatické lekce?" vylétlo jedno černé obočí směrem k nebi. Že Harry zřejmě nepoužíval příjmení Potter nezůstalo nepovšimnuto. Celkově si Severus hodně všímal. Hlavně toho, že po téměř podvyživeném těle nezůstalo ani stopy. Harry vždycky vypadal křehce. Teď už ne. Pod volným trikem a na pažích se rýsovaly pevné svaly uvyklé na práci. Kůži měl opálenou od slunce. Harry vypadal jako dospělý muž, který se o sebe dokáže postarat. Ta změna Severuse opravdu potěšila.

"Co bych neudělal, abych tě uměl náležitě přivítat?" uculil se Harry. Severus to málem okomentoval, ale zarazil se. Najednou se mu vybavila fráze 'náležitě přivítat' v úplně jiném kontextu. Raději vykročil směrem k Harrymu a dveřím. Jeho ruce se kolem menšího muže ovinuly téměř samy. Harry s naprostou samozřejmostí nastavil tvář, aby jej mohl měkce políbit na přivítanou. Něco na celém tom gestu je oba zahřálo u srdce. Jako by najednou neuplynul žádný čas, kdy byli od sebe. Do sebe konečně zapadly dva poslední dílky skládačky, které jim chyběly k dokonalosti.

Dveře se otevřely, protože Jimmy neodolal, aby nakoukl.

"A hrome!" vykřikl a zapadl zpátky tak rychle, že se Harry ani nestihl otočit.

"Bývalý bradavický student?" zazubil se na Severuse.

"Nepříliš zdatný," ušklíbl se Snape.

"Klasika. Pojď, ukážu ti to svoje skromné bydleníčko a pak rezervaci," zavěsil se do něj Harry. Severus neprotestoval.

K zaměstnaneckým srubům vedla poměrně krátká cesta. Celý komplex obytných budov i budov vedení rezervace se kupil v místě nejméně častého výskytu draků. Ti se stejně raději drželi od lidí dál. Cesta vedla příjemným hájkem. Kolem domků bylo prázdno. Ti, kterým skončila směna, měli půlnoc a zbytek zavedly denní úkoly od příbytků. Popravdě měl Harry právě po noční směně, ale necítil se nijak zvlášť unavený. Stačil pohled na Severuse, aby si připadal plný energie a nadšení.

"Tak tohle je moje soukromé království," odemčel dveře malého dřevěného domku a s žertovnou úklonou vpustil Severuse dovnitř.

"Útulné," pronesl diplomaticky Snape, když vešel. Stál v místnosti, která sloužila jako obývací pokoj, ložnice a kuchyňský koutek dohromady. Napravo zaregistroval dvoje dveře. Vybavení nebylo nijak bohaté. Stolek, dvě židle, křeslo, postel, kuchyňská linka s vařičem, krb zelený vybledlý koberec a neurčitě šedé záclonky na oknech. Severus z místnosti necítil, že by si ji pro sebe Harry nějak zútulňoval.

"Je to tu krapet strohé, ale mě to nevadí. Nejdůležitější je stejně krb. Ani bys nevěřil, jak se promění celý pokoj, když večer zapálím oheň," hodil po něm Harry omluvný úsměv, jako by věděl, na co Severus myslí.

"Věřil," pousmál se Severus.

"Posaď se. Dáš si čaj?" Lektvarista přikývl a usadil se do kostkovaného křesla.

"Vypadáš dobře," odvážil se k osobní poznámce. Harrymu se lehce zabarvily tváře. Severusovi se ten pohled líbil. Harry se vždycky rychle červenal, to už mu nejspíš zůstane.

"Díky," zamumlal mladý muž. Mávl na konvici. Ta odlevitovala, nabrala si vodu z džberu vedle linky a postavila se na vařič, který se v tu chvíli rozhořel. Snape zíral.

"Vidím, že se neustále lepšíš."

"Snažím se."

Rozhostilo se mezi nimi rozpačité ticho. Harryho šťastný výraz najednou opadl.

"Stýskalo se mi," sesunul se před Severusem na kolena a složil mu hlavu do klína. Lektvarista mu zapletl dlaň do vlasů.

"Teď jsem tady," pronesl zvolna. "A zítřek se o sebe postará sám."

"To je pěkné úsloví," pousmál se Harry. "Zítřek se o sebe postará sám... To se mi líbí. Jen bych chtěl, abys tomu zítřku trochu pomohl tím, že v něm budeš," zvedl k muži oči s jasnou otázkou.

"Všechno je možné, Harry," sklonil se k němu Severus a měkce jej políbil. Harry mu věnoval pohled, ze kterého se mu točila hlava. Věděl, že je to pro něj ještě dlouhá cesta k úplnému ozdravení. Taky nemohl vědět, jak se to mezi nimi vyvine. Ale už když přijal pozvání strávit s Harrym jeho dovolenou, věděl, že chce sám sebe v mladíkově životě. I kdyby ho Harry časem opustil, dnes je tu.

A zítřek se o sebe postará sám.


~ Konec ~

22 komentářů:

  1. Miluju tuhle povídku, ten koncept je úžasný :)
    Děkuji za ní :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jo, jo, přečteno po delší době a pořád se mi ta povídka líbí... Díky za ni. M.

    OdpovědětVymazat
  3. Jsem u vytržení. Nádhera. Skvělí nápad.

    OdpovědětVymazat
  4. Nevím,po kolikáté už jsem tuto povídku četla a ani jednou jsem nekomentovala. Ostuda! Povídka je naprosto úžasná. Moc se mi líbí to,že neskončila hned po Harryho probuzení. Ty dopisy jsou naprosto skvělé a ten konec taky. Jak si jenom Severus mohl myslet,že by si Harry někdy jenom pomyslel na někoho jiného. Moc pěkná povídka.Některé povídky přečtu a víc nemusím. K těm tvým se neustále vracím. Díky za to!!!!!Weras

    OdpovědětVymazat
  5. Parádní práce! Kapitola s dopisy je velmi ceněná. Moc děkuji za prima chvíle s touto povídkou.

    OdpovědětVymazat
  6. VÝKONNÝ KOULEL, KTERÝ VRÁTIL MÉHO MANŽELA ZPĚT DO ŽIVOTA POTÉ, co mě opustil
    Dobrý den, přátelé, chci tímto médiem poděkovat DR WALE, protože přivedl zpět mého manžela. můj manžel mě opustil kvůli své bývalé přítelkyni, kterou měl předtím, než si mě vzal, je to pro mě těžká situace Volal jsem a prosil ho, aby se vrátil odmítl řekl, že už mě nemiluje Zkoušel jsem všechny možné způsoby, jak ho dostat zpět, všechno bylo Marně jsem o tom řekl své přítelkyni a ona mi dala kontakt na DR WALE a já jsem mu WhatsApp řekl a řekl mu svůj problém a on mi řekl, co mám dělat a já to udělal a on seslal kouzlo lásky, které během týdnů přivedlo zpět manžela. Pokud potřebujete pomoc při opětovném spojení se svým bývalým, chatujte s DR WALE přes WhatsApp/Viber: +2347054019402 nebo drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  7. V tomto životě si všichni zasloužíme být v manželství šťastní. manželství je pro lepší i horší období, manželství je pro oba rodiče, aby zesílili a vychovávali děti společně. tohle potřebuje všechna manželství. Jsem vděčný za pomoc, kterou mi a mému manželovi poskytl DR WALE, naše manželství bylo na pokraji kolapsu, můj manžel už nepřispíval do věcí, které děláme v domě, vždy vymýšlí všechny možné výmluvy, ani ho to nezajímá už o našich dětech. jak jsem si začal všímat jeho legračního chování, rychle jsem to řekl příteli, který mě seznámil s DR WALE, a pak jsem řekl DR WALE o svých problémech, kterým čelím v manželství. Odtamtud mi DR WALE řekl vše, co je potřeba udělat. Udělal jsem vše, o co mě požádal, také jsem zaplatil za položky, o které mě požádal. když nyní píšu toto svědectví, mé štěstí bylo obnoveno a já a můj manžel jsme nyní spolu šťastní. V případě, že jste v DR WALE, pomozte ho kontaktovat na WhatsApp/Viber: +2347054019402 nebo e-mailu: drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  8. Úchvatná povídka, jsem z ní nadšená. Úplně se ve mě perou pocity, bylo to něco jiného než znam z ostatních snarry. Místy byla hodně drsná, ale dopadlo to epický. Mrzí mě smrt albuse, ale tady měla aspoň omluvitelny důvod. Doufam, že ty dva spolu zůstanou. Přežití siriuse a remuse - ach mě srdce plesa. Epilog s dopisy byl nejvíc. A pomsta těm třem v kvikalkove ukázková

    OdpovědětVymazat
  9. Jsem tak nadšený, že moje rozpadlé manželství bylo obnoveno. nedávno jsme se usmířili, i když to bylo těžké. Už je to více než měsíc a vše se zdálo jakoby se vrátilo do normálu. Začal se ke mně chovat lépe a pro nás oba to byl ozdravný proces. Noční klisna, která trvala téměř 4 roky, než jsme se rozešli, je konečně u konce Je to jako bychom se znovu zamilovali! Oba jsme hodili minulost za hlavu a oba se posouváme vpřed a poprvé po dlouhé době budoucnost vypadá mnohem jasněji. Nedokážu ani ve světě vyjádřit, jak moc jsem vděčný, DR WALE za oživení, je to jako bychom na sobě konečně znovu objevili ty věci, kvůli kterým jsme se na prvním místě zamilovali. Všechny starosti a stres prostě zmizely. Děkuji, DR WALE, že jste zachránil mé rozbité manželství a přivedl mého manžela zpět ke mně. Já a můj manžel spolu opět žijeme šťastně To vše díky DR WALE. pokud máte také problémy s krbem. Kontaktujte DR WALE WhatsApp/Viber +2347054019402 NEBO E-mail - drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj, ještě jednou bych chtěl poděkovat za kouzlo lásky. Chtěl jsem vám dát stručnou historii mého manželství Můj manžel mě opustil kvůli mladší ženě a byla jsem zničená. Bylo to, jako by ho měla pod zlým kouzlem, manžel se přes noc bez varování obrátil proti mně. Stalo se to letos, zoufale jsem si přál, aby se vrátil, protože jsme toho spolu hodně vybudovali a dětem by to zlomilo srdce. Použil jsem všechny stránky se zaklínadlem, které jsem našel, bez výsledků. Pak jsem viděl zvláštní svědectví o DR WALE a to mi opravdu dalo naději, protože to bylo podobné mému případu. Kontaktoval jsem ho a on mi vše vysvětlil, co mám dělat. Začal se mnou spolupracovat a výsledkem všech jeho úžasných prací je, že můj manžel je tu teď vedle mě, což je splněný sen. Jsem tak šťastný a poctěn, že jsem potkal DR WALE. Děkuji! Pokud máte podobné problémy, laskavě kontaktujte DR WALE a buďte si jisti, že získáte pomoc.
    Tady je jeho kontakt.
    WhatsApp/Viber: +2347054019402 nebo
    E-mail: drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  11. S manželem jsme se nedávno rozešli. Jsme manželé už šest let a byl to násilný vztah ve všech směrech. Chci přijít na to sama a vyřešit své vlastní problémy, abych mohla být skvělá máma a manželka, ale mám pocit, že je ztráta času pokoušet se napravit své manželství, protože je rozbité a jsem emocionálně vyčerpaná a já prostě chci soustředit se na moje děti. A cítím, že je pro mě nespravedlivé snažit se opravit něco, do čeho jsem jediný, kdo vynakládá úsilí. Jsem tak zmatená. To byla moje rozhodnutí, dokud jsem na blogu nenarazil na článek o tom, jak Ultimate Spell of DR WALE, který pomohl mnoha lidem obnovit rozbitá manželství/vztahy. Rychle jsem ho kontaktoval a on mi řekl, co mám dělat, což jsem okamžitě udělal. Během týdnů se můj manžel vrátil a největší na tom je, že se můj manžel úplně změnil, už mě nezneužívá a neuráží. Dnes se z něj stal milující a starostlivý manžel. můžete kontaktovat DR WALE na WhatsApp/Viber: +2347054019402 nebo e-mailu: drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  12. Důrazně doporučujeme tuto službu pro ty, kteří mají potíže se snahou obnovit svůj vztah/manželství. On je skutečný obchod. můžete kontaktovat DR WALE WHATSAPP: +2347054019402
    Z úcty k tobě a tvým kouzlům musím toto svědectví oznámit všem. Byl jsem u jiných kouzelníků, aniž bych viděl žádný výsledek. Jen jsem si přál, abych k vám přišel dříve, dostal jsem od vás to nejlepší. Můj bývalý manžel byl roky pryč a já jsem všude chodila a hledala pomoc od jiných kouzelníků, ale žádný výsledek, dokud mě můj přítel nepředstavil DR WALE. Poté, co bylo kouzlo lásky hotové, mi od něj konečně zavolal. Jeho kouzla dělala zázraky a můj manžel je zpět plný lásky. Bylo to jako zázrak! Najednou se vrátil s květinami a řekl, že bych mu měl odpustit, byla jsem opravdu ohromená a šokovaná, když můj manžel poklekl a prosil o odpuštění a abych ho přijal zpět. Opravdu mi chybí slova a jsem šťastný, jsi Bůh poslal mně a celé mé rodině. A teď jsem zase jednou radostnou ženou. Děkuji mnohokrát, DR WALE. Pro každého, kdo hledá skutečného kouzelníka, kontaktujte DR WALE NA WhatsApp/Viber: +2347054019402 NEBO E-mail: drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  13. SLUŽBY POSKYTOVANÉ DR WALE
    (1) Pokud chcete svého ex zpět.
    (2) Léčit HIV/AID nebo související onemocnění
    (3) Chcete být povýšeni ve své kanceláři.
    (4) Chcete, aby za vámi běžely ženy/muži.
    (5) Pokud chcete dítě.
    (6) Jste dodavatel a chcete získat zakázku
    (7) Chcete připoutat svého manžela/manželku tak, aby byl
    navždy tvoje.
    (8) Potřebujete-li duchovní pomoc.
    (9) Byli jste podvedeni a chcete získat zpět své ztracené peníze.
    (10) Stop rozvodu
    (11) Vyvolání peněžního rituálu
    (12) Pro ověření, zda je váš online milenec skutečný
    (13) Pro ověření, zda je vaše online půjčka skutečná
    (14) Být velmi brilantní
    (15) Pokud hledáte dobrou práci
    (16) Pokud jste staří a chcete vypadat mladě
    (17) Pokud se chcete osvobodit od výhrůžek smrtí
    A mnoho dalších..
    Kontaktujte DR WALE na jeho WhatsApp/Viber: +2347054019402 NEBO E-mail: drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  14. Být ve špatném manželství několik let kvůli tomu, že jsem na to myslel, přišel jsem také o práci, plakal jsem dnem i nocí a málem jsem se zbláznil. Ale teď jsem zpátky na nohou díky DR WALE, který mi vrátil štěstí. Poté, co jsem si přečetl o všech dobrých věcech, které DR WALE udělal pro lidi, rychle jsem ho kontaktoval a řekl mu o tom, čím procházím. Můj manžel mě pak vždy bezdůvodně mlátil, vždy mě urazil za cokoliv, co dělám. Poté, co to všechno řekl DR WALE, udělal pro mě kouzlo Voodoo a zjistil, že můj manžel se schází s někým jiným mimo naše manželství, proto se vrací domů a hledá chyby. Ale to vše díky DR WALE, že nyní vše vrátil zpět do normálu. můj manžel mě požádal o odpuštění a můj šéf na mém pracovišti mě požádal, abych se vrátila do práce. Doporučuji také DR WALE každému, kdo potřebuje pomoc. WhatsApp/Viber: +2347054019402 NEBO E-mail: drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  15. Poté, co byl roky ve vztahu s mým bývalým, se se mnou rozešel, dělala jsem všechno možné, abych ho přivedla zpět, ale všechno bylo marné, moc jsem ho chtěla zpátky kvůli lásce, kterou k němu chovám, prosila jsem ho s všechno, slíbil jsem, ale odmítl. Šel jsem za přítelem a vysvětlil jsem svůj problém své přítelkyni a ona mi navrhla, abych se obrátil na doktora Wale, který jí během jejího času pomohl. Tak jsem na WhatsAppu +2347054019402 Dr. Wale, kouzelník, všechno jsem mu vysvětlil a řekl mu, jak je moje mysl každou chvíli narušena. a řekl mi, že není žádný problém, že vše bude v pořádku do čtyř dnů, Řekl mi, že můj Ex se ke mně vrátí během několika dní, Seslal kouzlo a řekl mi, abych se řídil Instrukcí, kterou mi dal, tak jsem to udělal a řídil se všemi pokyny, které mi dal. Druhý den byl překvapivě večer. Můj bývalý mi volal, byla jsem tak překvapená, odpověděla jsem na hovor a jediné, co řekl, bylo, že je mu tak líto všeho, co se stalo, že chce, abych se k němu vrátila, že mě tolik miluje. Byla jsem tak šťastná a šla k němu, a tak jsme spolu začali zase šťastně žít. Od té doby jsem slíbil, že každému, koho znám a má problém ve vztahu, mu pomůžu tím, že ho odkážu na jediného skutečného a mocného kouzelníka, který mi pomohl s mým problémem. Jeho WhatsApp/Viber: +2347054019402 NEBO e-mail: drwalespellhome@gmail.com
    pokud potřebujete jeho pomoc ve vašem vztahu nebo v jakémkoli jiném případě.
    1) Kouzla lásky
    2) Kouzla ztracené lásky
    3) Zastavte rozvodová kouzla
    4) Manželská kouzla
    5) Těhotenské kouzlo
    6) Rozchodová kouzla
    7) Smrtící kouzlo
    8.) Chcete být povýšeni ve své kanceláři.
    9) chcete uspokojit svého milence
    10) Loterie

    OdpovědětVymazat
  16. Je mi ctí sdílet toto zázračné svědectví se světem. Můj manžel se se mnou rozvedl před patnácti měsíci a já jsem byla plná výčitek, protože jsem nevěděla, co mám dělat, abych napravila problémy s manželem. Hledal jsem na internetu pomoc, jak bych mohl získat pomoc v mém manželství, a objevil jsem skvělé svědky o DR WALE, který byl se svými kouzly pokrokový. Spojila jsem se s ním a hle, DR WALE, mi řekl, že pro mě připraví kouzlo, které přivede zpět mého manžela. Byl jsem skeptický, ale neměl jsem jinou možnost, než s ním spolupracovat. Po práci s DR WALE, o několik dní později, mi můj manžel zavolal, že se vrací domů a od toho dne až do této chvíle žijeme v míru. Nyní je zpět s tolika láskou a péčí. dnes jsem rád, že vám všem mohu oznámit, že tento kouzelník má moc přivést milence zpět a nejpřekvapivější je, že naše láska je nyní velmi silná, každý den je štěstí a radost. a Není nic jako být s mužem, kterého miluješ. Vřele doporučuji DR WALE každému, kdo potřebuje pomoc. Pokud máte jakýkoli problém, kontaktujte DR WALE, dávám vám 100% záruku, že vám pomůže!!. Jeho WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 nebo e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  17. Jsem tak vzrušující, že píšu tento článek, abych umožnil lidem hledat pomoc v jakémkoliv rozchodu manželství a vztahu, DR WALE mi přivedl mého bývalého přítele zpět, Děkuji DR WALE za to, že pomohl obnovit tolik vztahové situace, jako je ta moje, byl jsem v bolestech až do dne, kdy mě moje teta představila DR WALE, že získala svého manžela zpět pomocí mocného kouzla lásky s pomocí DR WALE Tak jsem mu poslal zprávu WhatsApp, ve které jsem mu řekl o svém problému, jak mě můj přítel opustil a podváděl mě kvůli tomu její šéfová paní v práci brečím celé dny a noci, ale DR WALE mi řekl, že můj přítel se ke mně vrátí do týdnů a ke mně všechno, o co mě druhý den požádal, bylo jako sen, když mi napsal a řekl prosím odpusť mi a přijmi mě zpět přesně to, co jsem chtěl, jsem teď tak šťastný, když jsme zase spolu. protože jsem si nikdy nemyslel, že se mi můj bývalý přítel vrátí tak rychle s tvým kouzlem. Jste nejlepší a největší na světě DR WALE. pokud jste se rozešli s bývalým milencem nebo vás váš manžel opustil a přestěhoval se k jiné ženě, chcete otěhotnět, nebuďte smutní, kontaktujte: WhatsApp/Viber: +2347054019402 nebo e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  18. Silné a mocné zaklínadlo lásky, které získá zpět svého bývalého přítele. Rozhodl jsem se, že strávím celý den na internetu, abych se ujistil, že si toto moje svědectví o DR WALE, který je mocný, bude moci přečíst mnoho lidí. kouzelník z Afriky, Poté, co mě opustil můj milenec, jsem byl toho dne tak osamělý, že jsem se rozhodl projít síť pro pár tipů na vztahy, nikdy jsem nevěděl, že tohle je plán, který zajistí návrat mého milence. Po přečtení spousty tipů, jak obnovit můj vztah lepším způsobem, jsem zjistil, že DR WALE má mnoho doporučení než ostatní sesilatelé kouzel, takže jsem se rozhodl, že DR WALE je pro mě ta pravá osoba. práce, A kontaktoval jsem DR WALE prostřednictvím jeho údajů, které jsem viděl na internetu, a byl jsem tak šťastný, že jsem se rozhodl pro spolupráci s DR WALE, protože jeho práce byla 100% dokonalá a kouzlo přivedlo mého milence zpět ke mně s rychlou úlevou, můžete také jej nyní kontaktujte s žádostí o pomoc přes WhatsApp/Viber: +2347054019402 nebo e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  19. Posledních osm let a deset měsíců trpím oparem a od té doby užívám řadu léků a pilulek, ale žádné zlepšení nenastalo, dokud jsem nenarazil na svědectví DR WALE o tom, jak léčil různé lidi z různé nemoci po celém světě, pak jsem ho také kontaktoval. Po našem rozhovoru mi poslal lék, který jsem užil podle jeho pokynů. Když jsem skončil s užíváním bylinných léků, šel jsem na lékařskou prohlídku a k mému největšímu překvapení jsem byl vyléčen z herpesu. Mé srdce je tak plné radosti. Pokud trpíte herpesem nebo jinou nemocí, můžete dnes kontaktovat DR WALE na tomto WhatsApp/Viber: +2347054019402 nebo e-mailu: drwalespellhome@gmail.com
    DR WALE také léčí:
    1. HIV / AIDS
    2. HERPES 1/2
    3. RAKOVINA
    4. ALS (Lou Gehrigova nemoc)
    5. Hepatitida B

    OdpovědětVymazat
  20. Viața mea s-a întors!!! După nouă ani de căsnicie întreruptă, soțul meu ne-a părăsit pe mine și pe cei doi gemeni ai noștri. Am simțit că viața mea era pe cale să se sfârșească, aproape m-am sinucis, am fost emoționat foarte mult timp. Datorită unui vrăjitor numit DR WALE, pe care l-am întâlnit online. Într-o zi credincioasă, în timp ce răsfoiam pe internet, căutam un vrăjitor bun care să-mi rezolve problemele. Am dat peste o mulțime de mărturii despre acest vrăjitor special. Unii oameni au mărturisit că și-a adus fostul iubit înapoi, alții au mărturisit că restaurează uterul, vindecă cancerul și alte boli, unii au mărturisit că poate face o vrajă pentru a opri divorțul și așa mai departe. Am întâlnit și o mărturie anume, era despre o femeie pe nume Sofia, ea a mărturisit despre modul în care DR WALE și-a adus înapoi fostul iubit în mai puțin de o săptămână și a inversat efectul cancerului băieților lor, iar la sfârșitul mărturiei ei, ea a renunțat la DR WALE „WhatsApp: +2347054019402. După ce am citit toate acestea, am decis să discut cu DR WALE. L-am contactat prin WhatsApp: +2347054019402 și i-am explicat problema mea. În doar câteva săptămâni, soțul meu s-a întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și suntem și mai fericiți decât înainte. DR WALE este cu adevărat un om talentat și nu mă voi opri din a-l publica pentru că este un om minunat... Dacă ai o problemă și cauți un vrăjitor real și autentic care să-ți rezolve toate problemele pentru tine. Încercați DR WALE oricând, acesta este răspunsul la problemele dvs. Iată contactul lui: WhatsApp/Viber: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  21. Moje žena trpěla rakovinou štítné žlázy, u které bylo potvrzeno, že jde o čtvrté stadium, doktor mi řekl, že s tím nemůže nic dělat, protože nereagovala na léčbu, ale můj přítel nás zachránil a objednal si tento konopný olej z DR. WALE, o kterém řekl, že pomáhá některým pacientům v boji proti rakovině různých typů, tak jsme se rozhodli dát tomu šanci, zatím se moje žena zlepšuje naprosto velmi dobře a v současné době může chodit po domě úplně sama. Cítil jsem, že je nutné nechat ostatní, kteří trpí touto akutní nemocí, že jakmile budete mít dobrý konopný olej, může člověku skutečně dát druhou šanci na život. náhodou, pokud byste náhodou potřebovali tento konopný olej, můžete kontaktovat DR WALE, který mně a mé ženě dodal tento WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 NEBO E-mail: drwalespellhome@gmail.com

    VŠEM VYŘEŠÍ NÁSLEDUJÍCÍ PROBLÉMY
    NA CELÉM SVĚTĚ NA:
    1. Získání svého milence nebo manžela zpět
    2. Duchovní neprůstřelnost
    3. Loterie
    4. Peníze kouzlo
    5. Kouzlo dlouhého života
    6. Kouzlo prosperity
    7. Ochranné kouzlo
    8. Získejte pracovní kouzlo
    9. Stát se manažerským kouzlem
    10. Získejte obrovskou půjčku bez placení jakýchkoli poplatků
    11. Získání peněz z podvodu zpět
    12. Dětské kouzlo
    13. Těhotenské kouzlo
    14. Kouzlo svobody
    15. Kouzlo lásky
    16, mizející kouzlo
    17. Neviditelné lidské kouzlo
    18. Úspěch nebo úspěšné zaklínadlo
    19. Manželské kouzlo
    20. Pomstychtivé kouzlo
    21. Kouzlo popularity
    22. Zabíjející kouzlo
    23. Kouzlo rak
    24. Kouzlo nadpřirozené síly
    25. Kouzlo šílenství
    26. Kouzlo půjčky na dům zdarma
    27. Produkční kouzlo filmů a filmu
    28. Kouzlo HIV/aids
    29. Zaklínadlo tuberkulózy
    30. Zhubněte a kouzla na tělo

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj přátelé, úžasné a úžasné svědectví o velkém kouzelníkovi, o které se opravdu rád podělím. Získat svou ženu zpět je to, co jsem nejméně čekal a nikdy jsem si to nedokázal představit. Já a moje žena jsme pět let manželé a žijeme šťastně, ale najednou se úplně změnila a odvrátila se ode mě a nikdy jsem nevěděl, co se děje, snažil jsem se jí zeptat, ale odmítla mi říct, co problém je, a jak šel čas, usilovala o rozvod. Byl jsem tak ustaraný a zmatený a dělal jsem vše, co bylo v mých silách, abych ji dostal zpět, ale nebylo to snadné, myslel jsem, že veškerá naděje je ztracena, a během mého hledání cesty ven mi přítel, který měl podobný problém, řekl o skvělém kouzelníkovi jménem DR WALE, který mu pomohl získat zpět i jeho ženu. V celém svém životě jsem nevěřil na kouzla nebo magii, protože jsem si nikdy nemyslel, že by to fungovalo, ale snažil jsem se dát tomuto muži šanci a k mému největšímu překvapení na mě seslal kouzlo, ale dnes jsme zase spolu v krásném domově. se třemi krásnými dětmi. Jsme spolu opět šťastní a využívám této příležitosti, abych řekl komukoli, kdo prochází podobnou situací, aby ho kontaktoval na WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 nebo e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář :)