Upozornění

Postavy použité v povídkách jsou majetkem jejich původních autorů.
Povídky zde nejsou za účelem zisku.
Pokud se ti nelíbí sex dvou mužů, odejdi!
Za reklamy vložené do komentářů blokuji IP adresu a samozřejme je mažu!

úterý 6. srpna 2013

Jak komentovat

Reakce na komentáře od Máji a Sitary na možné problémy s přidáváním komentářů :) Mě vůbec nevadí, když dáte "Anonymní" a jen hodíte podpis, své pravidelné komentující už celkem znám :) Nicméně, komu to nevyhovuje a nemáte účet na googlu, nabízím následující řešení:

Pod polem pro komentáře je položka "Komentovat jako". Když ji rozkliknete, dostanete na výběr velké množství přihlašovacích možností. Najeďte na "Název/adresa url". Do názvu vepište svou přezdívku, do url odkazu adresu své stránky (pokud nechcete, nechte toto políčko prázdné). A to je celé :) Mělo by to 100% fungovat.

6 komentářů:

  1. Tak schválně :-) Zkouška č. 1...

    OdpovědětVymazat
  2. Seiyuu, chtěla jsem si přečíst nějaké jednorázovky, ale povídky se mi nechtějí otevřít. To si je musím stáhnout do počítače, abych si je mohla přečíst? Bude to tady takhle i s ostatními povídkami? Mě už se toho do noťásku moc nevejde :-( Vracím se na staré stránky, tam snad tyto problémy nebudou...

    OdpovědětVymazat
  3. Ano, původně to tak je myšleno. Ale když ses takhle ozvala, nahodím jednorázovky sem i k okamžitému přečtení, protože ze starých stránek průběžně mažu obsah, jak ho přesouvám sem :)

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji, už to jde dobře :-) Tak si ty jednohubky můžu připomenout :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář :)